Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata

Felhívás!


Az ARTudásmenedzsment, az Oracle és a Google megrendezi az Elektronikus Oktatási Rendszerek Konferenciát. Jelentkezés a konferencia weblapján.

Töltse ki kérdőívünket, és használjon egy évig egy készségfejlesztő e-learning modult!

 

Idén is eFesztivál!

Idén 14. alkalommal, az Infotér Egyesület gondozásában került kiírásra az eFestival verseny. A versenyre bárki nevezhet, a szervezők olyan versenyműveket várnak, amelyek kiemelkedően kreatívak, felhasználóbarátak, tartalmuk és formájuk harmóniát tükröz.

Ugrás a cikkre >>
 

Hazai e-learning helyzet

A Világgazdaság tegnap megjelenő cikkében egy e-learninggel kapcsolatos kutatás eredményit ismertetik. Az eredmények között több olyan adatot is találtunk, amely megdöbbentően hatott ránk.

Hibák gamification során

Az Elearning Industry összegyűjtötte azt a 4hibát, amit semmiképp sem kövessünk el a mai divatossá vált Gamification alkalmazása közben.
 

Infografikák tanuláshoz

Egyre több hírportálon és nyomtatott lapban látunk infógrafikát, amely egyrészt érdekessé, áttekinthetővé, másrészt könnyebben emészthetővé teszik a cikket. Ezt pedig a rajz, fénykép és szöveg eszközárának együttes használatával éri el.

Ugrás a cikkre >>
 

Miért szeretjük az e-learninget?

Az emberek érzései még mindig változóak (gyakran negatívak) az online kurzusok iránt. Az e-learningnek számtalan előnye van a hagyományos oktatáshoz képest, ezekről már többször írtunk, most egy külföldi kutatás alapján vesszük sorre ezeket.

Ugrás a cikkre >>
 

PreZENtáció?

A kisvilag.blogspot.hu szerzője, Duchon Jenő érdekes sorozatot indított egy nemzetközileg elismert könyv, Garr Reynolds PreZENtáció könyve alapján. A könyvében az író prezentációkészítéshez ad tippeket. A design mellett kitér a hatékonyságra, a kreativitásra, a leggyakrabb hibákra és arra, hogy miként emelkedhetünk ki előadásunkkal a tömegből.

Ugrás a cikkre >>
 

Lectora 11, vagy Captivate 8?

Tananyagfejlesztő eszköz választásánál az egyik legelső szempont a generált scorm csomagban megjelenő fájl típusa: HTML, vagy flash. Ezen koncepció alapján korábban könnyedén el tudtuk dönteni a kérdést. Ha HTML, akkor Lectora, ha flash, akkor Captivate, vagy Snap!.

Ugrás a cikkre >>
 

Hazai gyöngyszem!

Rég jelentkeztünk gyöngyszem rovatunkkal, most viszont egy olyat mutatunk, amely egyrészt hazai, másrészt jól alkalmazható elektronikus tananyagfejlesztés során.

Ugrás a cikkre >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 
Share
+1