Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata

Felhívás!


Az ARTudásmenedzsment, az Oracle a Google Groundon megrendezi az Elektronikus Oktatási Rendszerek Konferenciát.

Ízelítő az előadásokból:
• Hogyan járul hozzá az elektronikus képzési rendszer a vállalati célok eléréséhez?
• Integrált képzésmenedzsment a gyakorlatban
• Mikor térül meg az elektronikus képzési rendszer?
• E-learning = tűz és munkavédelem?
 
Jelentkezés ITT!

 

 

Tükrözzünk osztálytermet!

A „flipped”, vagyis tükrözött osztályterem kifejezést egyre gyakrabban hallhatjuk oktatással foglalkozó szakemberek között. De mit is jelent pontosan? Az alábbi cikkben három információforrás alapján kerül bemutatásra, mit is értünk „flipped classroom” alatt.

Ugrás a cikkre >>
 

Az e-könyv jelenthet kompromisszumos megoldást (???)

Megjelent egy cikk “Beszivárog a tablet az iskolába” címmel (forrás: Origo). A szerző szépen körbejárja a témát, példákat sorol fel, hogy más országokban milyen tapasztalatokat szereztek a közoktatásban a tabletek bevezetésével, hol történt visszakozás, milyen üzleti lehetőség van a tabletekben illetve a tabletre történő fejlesztésben. A cikk nyilván sok helyen az általánosságok szintjén marad, de ez rendben van így, az Origo nem egy oktatás módszertani szakportál.

Ugrás a cikkre >>
 

Moodle, vagy nem Moodle?

Korábban már írtunk egy cikket keretrendszer választás szempontjairól. Akkor szempontrendszert készítettünk, ami alapján eldönthető, hogy kinek melyik rendszer felel meg. Most egy külföldi cikk alapján mutatjuk be, miben rejlik a Moodle előnyéből fakadó gyengesége.

Ugrás a cikkre >>
 

CourseMill adminisztráció képzés indul!

A CourseMill oktatásmenedzsment rendszer funkcionalitása messze túlmutat az e-learning tartalmak lejátszásán és a teszt eredmények gyűjtésén. Kétnapos kurzusunk során megtanítjuk, hogyan lehetséges a CourseMill minden egyes funkcióját kiaknázni.

További képzéseink >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 

Share
+1