Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Év végi összegzés


Az ARTudásmenedzsment életében a 2014-es év igazán mozgalmasan telt. Decemberi hírlevelünkben az év legfontosabb eseményeit foglaljuk össze.

Tagadhatatlan, hogy a legnagyobb szervezést, időt és erőráfordítást az általunk szervezett első vállalati konferencia előkészületei és utómunkái igényelték, amely a Google Groundon került megrendezésre. Az októberi konferencián az előadók sorában több multinacionális vállalat képzési szakembere vett részt, de az állami szférából érkezett előadók előadásai is nagy sikert arattak. Konferenciánk sok pozitív visszajelzést kapott, vendégbeszámoló is született róla.
 


 

Konferencia témánál maradva, idén is részt vettünk az eLearning Fórumon, ahol az eFestiválon harmadik helyezést elért Hungarikumok tananyagunkat mutattuk be. A tavalyi második helyezés után tehát a harmadik helyet is elfoglalhattuk, jövőre a cél az első!
 


Idén sok akcióval és új tartalommal rukkoltak elő az "E-learning testvérek". Ajándék egy éves előfizetést kaptak a Lectora felhasználók, oldalukon rengeteg kép, karakter, interakció és játék elérhető, nemcsak Lectorához, hanem Captivate-hez is. Bloguk szintén nagy sikernek örvend, érdekes és egyben hasznos cikkek kerülnek ki a kezeik közül.

Nem telhet el év új Lectora verzió nélkül sem, így volt ez idén is. Sorban a 12. verzió jelent meg, amely több új képszerkesztéssel kapcsolatos funkciót hozott be eszköztárába.
 

2014 elején sorba vettük a várható e-learning trendeket, amelyek közül a  MOOC-ok térnyerése következett be talán a legerőteljesebben. Nemcsak külföldön, hanem itthon is jelentek meg törekvések. Örömmel halljuk egyre több embertől, hogy szabadidejüket az EdX, a Coursera, vagy a Lynda oldalán töltik, természetesen tanulással.

 

Online megjelenés mellett nyomtatásban is írtak rólunk, méghozzá a Figyelő oldalain. A cikkben az e-learning előnyei mellett a cég működéséről és jövőbeli tervekről is szó került.
 
 
 

Legolvasottabb cikkeink közé tartoztak a konferenciával kapcsolatos hírek, beszámolók, az újdonságokról és e-learning módszerekről szóló írások, és természetesen az álláshirdetésre vonatkozó bejegyzések.
Reméljük a blog 2015-ben is hasonlóan sok bejegyzésben fog bővelkedni. Várjuk a javaslatokat, milyen témában van igény írásokra, természetesen kritikákat is szívesen fogadunk.
 
Boldog Karácsonyt és elektronikus tanulásban gazdag Új Évet kívánunk minden olvasónknak! 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 
Share
+1