Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Tesztkészítés mesterfokon!

Az e-learning tesztek nem kizárólag a tudásfelmérésére alkalmasak, hanem tudást is képesek átadni. Az egynapos kurzus során bemutatjuk a tesztkészítés folyamatát és az értékelés lehetőségeit. Minden olyan szervezetnek ajánljuk, ahol az akár napi szintű tudásmérés is fontos. 

Time for reboot

A Wired online magazinban került publikálásra Carol Leaman cikke, amelyben az elektronikus oktatási megoldások, röviden e-learning megújításával kapcsolatos nézeteit fejti ki. Gondolatainak egy részével egyetértünk, és mivel a téma Magyarországon is aktuális megfontolásra ajánljuk őket.
 

E-learning trendek 2014

Egy külföldi oldalon találtunk rá egy cikkre, amelyben azok a trendek kerültek megfogalmazásra, amelyek 2014-ben érintik az e-learninget. A cikkben nem csak a felhasználók számának növekedéséről olvashatunk, hanem a technológiai fejlesztésekről is.
 

10 egyetem marad a világon?!

Úgy tűnik hazánkban is egyre nagyobb teret hódítanak az ingyenes és nyílt online kurzusok, amelyeket neves egyetemek gondozásában végezhetünk el. Az Indexen megjelent cikk írója maga is részt vet néhányon, a Coursera kínálatából, élményeit, tapasztalatait osztja meg az olvasókkal.

Ugrás a cikkre >>
 

Kiváló e-learning tartalom

Ismered Afrikát? Mexikó államait, vagy esetleg az olasz tartományokat? Iskolás éveink földrajz óráit idézhetjük fel, amikor a Click that hood! alkalmazással kezdünk „játszani”.
 

E-learning tippek!

Ebben a hónapban e-learning tippek sorozatunk keretén belül elsőként a tananyag alapjául szolgáló szövegkönyvekkel kapcsolatban adtunk néhány tippet, majd a nyersanyagok rendszerezésének módjait néztük meg.
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1