Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Álláslehetőség!

Az ARTudásmenedzsment csapata új kollégát keres junior e-learning fejlesztő pozícióba, amely akár részmunkaidőben, vagy szakmai gyakorlat keretein belül is betölthető.

Ugrás a cikkre >>
 

Segítség álláskeresőknek

Hiánypótló kezdeményezés indult a Munkavállalói Akadémián. A Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) Moodle rendszeren keresztül ad munkaügyi és munkajogi ismereteket az álláskeresőknek és minden olyan munkavállalónak, aki érdeklődik a témák iránt.

Ugrás a cikkre >>
 

Megjelent a Captivate új verziója!

Jó látni az e-learning tananyagfejlesztő eszközök evolúcióját, legyen szó Lectoráról, vagy Captivate-ről. Ezúttal a Captive jelentkezett új verzióval, méghozzá a nyolcadikkal. Nézzünk néhány újítást a korábbi verziókhoz képest...

Teszteljünk másképp! - ReviewLink

Korábban már írtunk a tesztelés módszeréről és szempontjairól, most pedig a tesztelési környezetről írnánk néhány gondolatot és ezzel együtt egy szolgáltatást a Trivantis ReviewLinket is bemutatnánk nagyvonalakban.
 

E-learning a XXI. században

Napjainkban az e-learningről már szinte mindenki hallott akár munkahelyén, iskolai tanulmányai alatt, konferenciákon, de, hogy pontosan mit is jelent, kevesen tudják. Ennek oka részben az, hogy még nincs egy egységesen lefektetett kritériumrendszer, hogy miből áll egy jó tananyag, valamint az, hogy az évek során – ahogy bővül az eszköztár – folyamatosan értelmeződik át az e-learning fogalomrendszere.

Ugrás a cikkre >>
 

Hogyan csökkenthetőek az e-learning költségei?

Már többször írtunk az e-learning bevezetésének költségeiről, és nem rég egy beszélgetésen is részt vettünk, ahol arról folyt a párbeszéd, hogy mennyibe kerülnek a tananyagok. Mostanában is sokszor kapjuk meg a kérdést, amelyre feltevésének pillanatában nincs jó válasz, hiszen hiányoznak azok az információk, amelyek tudatában több opciót is fel lehet sorolni árazás szempontjából is.

Ugrás a cikkre >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1