Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Tananyagfejlesztés Trivantis Lectorával képzés indul!!

Kétnapos, interaktív programunk során hallgatóink megismerik a Lectora működési logikáját és funkcióit, így a program végére képesek lesznek elkészíteni első tananyagukat is. Ajánljuk mindazoknak, akik a Lectora program használatával kívánnak e-learning tartalmakat, teszteket, bemutatókat készíteni.

Tanulni is engedd!

A Figyelőben az ARTudásmenezsment Kft. ügyvezetőjéről, Koharek Andrásról  jelent meg egy cikk, amelyben megismerhetjük azt az utat, ami az e-learning felé vezette. Az írásban rálátást kaphatunk az e-learning módszertani alapjaira és jövőbeni tervekről is olvashatunk.
 

Mennyibe kerül az e-learning?

A Digitális Átállás a Tanulásban szervezésében egy videókonferencia során Koltányi Gergely vezetésével keresték a választ a hazai e-learning piac szereplői, köztük Koharek András, az ARTudásmenedzsment Kft. ügyvezetője is.

Ugrás a cikkre >>
 
 

A tanulás változó arca

Manapság önmagában már nem elég egy online kurzus tananyag elvégzése, a kihívás az, hogy a tanulókat minél jobban ösztönözzük a proaktív részvételre és tanulmányi eredményeinek minél jobb elérésére.

Ugrás a cikkre >>


 

Google Classroom

Már debütált a Google legújabb fejlesztése, a Classroom („Osztályterem”), egy ingyenes applikáció, ami segíti a tanárokat a feladatok elkészítésében, megszervezésében, visszajelzést tudnak adni a diákjaiknak, emellett kommunikálni is tudnak osztályaikkal. Az alkalmazást mi is megnéztük.

Ugrás a cikkre >>
 

 

Digitális tréning filmtár

A Flow Csoport tagja, a Human Telex Consulting szolgáltatásai között digitális tréning filmtárat találtunk, amely felkeltette érdeklődésünket. Hogy mit jelent ez? Nézzük!

Ugrás a cikkre >>
 

 

MOOC a vállalati képzések között

Sokat írunk MOOC platformokról, ezért illőnek tartjuk bemutatni, hogyan formálódnak át a vállalati képzések ezek hatására, a cikkben pedig választ kapunk arra a kérdésre, hogy milyen módon építhetőek be a MOOC kurzusok vállalati szférába.

Ugrás a cikkre >>
 

 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1