Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Mindent a tananyagfejlesztésről!

Kétnapos kurzusunk során a résztvevők megismerik a tananyagfejlesztés lépéseit a prezentációk feldolgozásától kezdve a forgatókönyvíráson át a megfelelő audió-vizuális tartalmak kiválasztásáig. A program során lehetőséget biztosítunk tartalomfejlesztő eszközök megismerésére és kipróbálására is. 

Piac&Profit megjelenés

Kollégánk a Piac&Profit magazinban beszélt az e-learning bevezetéséről és költséghatékonyságáról. A cikk különös figyelmet fordít annak a tévhitnek az eloszlatására, miszerint az e-learning csupán egy IT beruházás.
 

Vendégszerzők

Ebben a hónapban két szakértő is írt blogunkra. Elsőként Duchon Zoltán, a GYEMSZI munkatársa írását közültük, aki a “virtuális tantermek” világáról írt, majd Fehér Csaba, az Oracle Hungary Kft. munkatársa írt a képzések hatékonyságáról.
 
 

Online tanulás vagy tantermi?

Duchon Zoltán írása mellett mi is foglalkoztunk a tantermi oktatás "online" közegbe való ültetésével.

Ugrás a cikkre >>


 

Hírek a MOOC világából

Májusban egy ingyenes, SAP által kezelt MOOC platformról írtunk, amely már régebb óta működik, új témaköreit mi is megnéztük.
Nyelvtanulást segítő applikációkat gyűjtött össze egy oldal, amely azt vetíti előre, hogy a nyelviskolák napja is meg vannak számlálva.
 

 

Újdonság a Trivantistól!

Egyedülálló újítást mutatunk be ezúttal, amely az e-learning tananyagokat függetleníti az internethozzáféréstől.
Ugrás a cikkre >>
 

 

E-learning tippek

Ebben a hónapban elektronikus tananyagaink mejelenését illetően gyűjtöttünk össze néhány tippet. A felsorolás azoknak is segítséget nyújt, akik egy prezentációt szeretnének elkészíteni.
Ugrás a cikkre >>
 

 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1