Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


CourseMill adminisztráció képzés indul!

A CourseMill oktatásmenedzsment rendszer funkcionalitása messze túlmutat az e-learning tartalmak lejátszásán és a teszt eredmények gyűjtésén. A vezetői hierarchia leképezése, az automatizált jelentések, az oklevelek és a tantermi képzések csak néhány azok közül a funkciók közül, amelyek a CourseMill-t vezető termékké teszik az oktatásmenedzsment rendszerek között. Kétnapos kurzusunk során megtanítjuk, hogyan tudja a CourseMill minden egyes funkcióját kiaknázni.

Top 100 tanulást segítő eszköz

Az év elején nagyon sok rangsort olvashatunk az elmúlt évből, ilyen az a lista is, amelyet bejegyzésünkben szeretnénk bemutatni. A lista a hetedik Learning Tools Survey felmérés alapján, 500 kitöltő válaszai szerint készült, az eredményről pedig a c4lpt oldal számolt be. Az eredményeket mi is elemeztük.
 

E-learning kikötő - Lynda

Mindig örömmel számolunk be olyan kezdeményezésekről, elkészült portálokról, ahol lehetőség nyílik az online tanulásra. Ebben a hónapban egy olyan portált mutattunk be, ahol videó formátumban találhatunk informatikai jellegű képzéseket.
 

Márciusi gyöngyszemek

Márciusban két kiváló e-learning tartalmat is mutattunk. Először egy magyar oldalt, a Tóth Antal EGYMI munkájáról írtunk, majd a lovak anatómiája iránt érdeklődő olvasónknak ajánlottunk egy oldalt.


 

E-learning tippek

Mint minden hónap, a március sem múlhatott el e-learning tipp nélkül. Bejegyzésünkben a használt fejlesztőeszköz használata során megtakarítható idővel kapcsolatban adtunk néhány tanácsot.
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1