Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Harmadik helyezés!

Hungarikum tananyagunkkal harmadik helyezést értünk el az idén is megrendezésre kerülő eFestival versenyen.

Ugrás a cikkre >>
 

Vendégbeszámoló a Konferenciáról

Mindig örömmel tölt el, amikor rólunk írnak valamilyen felületen. Ezúttal Duchon Jenő Kisvilág blogján jelent meg egy mindenre kitérő beszámoló az október 16-án megtartott első vállalati e-learning konferenciáról.

Ugrás a cikkre >>
 

Ismét eLearning Fórum

Az eFestival győzteseink kihírdetésével az idei eLearning Fórum előadói programja is véglegesedett, így mi is bekerültünk a nap végén esedékes szekcióba, ahol az oktatás kategória legjobbjai szerepelnek.

Ugrás a cikkre >>
 

Néhány szó a betűtípusokról

Érdekes cikket találtunk az Elearning Brothers oldalán, amelyről többször is írtunk már a Lectora kapcsán. A cikkben arra kapunk választ, hogy melyik betűtípust mikor érdemes használni, illetve a választáshoz is kapunk néhány tippet.

Ugrás a cikkre >>
 

Az Év honlapja díj 2014

Idén is megrendezésre kerül a legjobb honlapok versenye, ahol összesen 25 kategóriába lehetett nevezni. A legtöbb nevezés a szolgáltatás csoportba érkezett, ahol olyan ismert oldalak versenyeznek, mint a Használtautó.hu, a Cib Bank oldala, az Elmű, vagy a Generali Alapkezelő weblapja.

Ugrás a cikkre >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

n Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 

Share
+1