Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata

Siker az első vállalati e-learning konferencián!


Az ARTudásmenedzsment, az Oracle a Google Groundon rendezte meg az Elektronikus Oktatási Rendszerek Konferenciát.
A visszajelzések alapján mind az előadók és a témák, mind a helyszín sikert aratott a résztvevők körében. A bővebb beszámolót blogunkon is megosztottuk, a konferencia weblapján pedig hamarosan elérhetőek lesznek az előadások.

 

 

Lectora felhasználók figyelem!

Az E-learning Brothers a Lectorával egyezséget kötve egy éves ingyenes hozzáférést ad mindenkinek, aki Lectora tananyagszerkesztőt vásárol.

Ugrás a cikkre >>
 

Hogyan készítsünk karakter?

Gyakran találni praktikus dolgokat a Rapid E-learning Blogon, melyeket mi is szeretünk alkalmazni. Ezúttal a már sokszor szóba kerülő karakterek elkészítéséről írtunk néhány jó ötletet.

Ugrás a cikkre >>
 

E-learning könyvek, ingyen?

Nem lenne túl stílusos, ha e-learningről szóló könyvek jelennének meg nyomtatásban, így nem meglepő, hogy a téma irodalma sokkal nagyobb online formában. Ezúttal egy gyűjteményt szeretnénk bemutatni.

Ugrás a cikkre >>
 

Akarsz Jazzről tanulni? Hazai MOOC indult.

A külföldi egyetemeken virágkorát élik a MOOC kurzusok, ahol nagy igény van a nyitott oktatásra. Hazánkban az első kezdeményezés az Eötvös Loránd Tudományegyetem nevéhez főződik, most pedig az Óbudai Egyetem Moodle rendszerben működő MOOC-ot hozott létre.

Ugrás a cikkre >>
 

Bevezetés az e-learningbe képzés indul!

A kurzus az e-learning történetének áttekintésétől indulva bemutatja az e-learning felhasználási lehetőségeit, eszközrendszerét valamint az e-learning és használatának előnyeit, összehasonlítva a hagyományos oktatási módszerekkel.

További képzéseink >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 

Share
+1