Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Rapid e-learning fejlesztés - Akció

A Snap! egy rapid e-learning eszköz, amely PowerPoint pluginként készít e-learning tananyagokat. Segítségével a prezentációkba teszteket, felméréseket, interakciókat illeszthetünk be, így változtatva azt SCORM/AICC szabványnak megfelelő tananyaggá.
Akció! A tréning résztvevői a tanfolyam elvégzése után díjmentesen megkapják a Snap! program egy licenszét!

Akkreditált szakértők lettünk!

Az ARTudásmenedzsment Kft. a Regionális Operatív Programok keretében meghirdetett Vállalati Tanácsadás programban való szakértői részvételhez kapott engedélyt két szakterületre is.

Kutatók éjszakája 2013

Idén is megrendezésre kerül az Kutatók Éjszakája, amelyben ezúttal az ARTudásmenedzsment is közreműködik. A részletes program itt érhető el.
 

Együtt a Google és a Harvard

Elsők közt számoltunk be a Google és a Harvard összefogásáról, amely keretén belül a Harvard egyre több kurzusa lesz elérhető e-learning formában bárki számára.

Ugrás a cikkre >>

Fogalmak az e-learning világából

Ebben a hónapban kétrészes sorozatot tettünk közzé, amelyben az alapvető, e-learninggel kapcsolatos fogalmakat gyűjtöttük össze. Reméljük nem csak azok számára volt hasznos, akik még csak ismerkednek az e-learninggel.

Camtasia Studio

Blogunkon a tananyagszerkesztést segítő kiegészítő programokkal ismertetjük meg az olvasókat. Most egy videoszerkesztőt, a Camtasia Studio-t mutattuk be.

E-learning tippek

Folytattuk e-learning tippek sorozatunkat, amelyben ezúttal a tanultak hosszútávú rögződéséhez  és a tovább gomb használatához adtunk néhány tippet.

 

Kiváló e-learning tartalom

Ezúttal hétköznapi balesetek megelőzését segítő e-learning tartalmat mutattunk be e-learning gyöngyszemeket bemutató állandó rovatunkba.

Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Share
+1