Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Tananyagfejlesztés alapjai képzés!

A kurzus során a résztvevők megismerik a tananyagfejlesztés lépéseit a prezentációk feldolgozásától kezdve a forgatókönyvíráson át a megfelelő audió-vizuális tartalmak kiválasztásáig. A program során lehetőséget biztosítunk tartalomfejlesztő eszközök megismerésére és kipróbálására is. 

Első vendégszerző!

Ebben a hónapban jelent meg blogunkon az első vendégszerző, Duchon Zoltán írása. A cikkben az ILIAS, nyílt forráskódú oktatásmenedzsment rendszerrel ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről.

Képernyőképek PrintScreen nélkül

Blogukon rendszeresen mutatunk be olyan programokat, amelyekkel érdekesebbé és látványosabbá tehetjük tananyagainkat. Most egy képernyőképet készítő és szerkesztő programot mutatunk be, méghozzá a Snagit-et.

Ugrás a cikkre >>
 

Snap! Empower

Korábban már írtunk a Snap! rapid tartalomfejlesztő eszköz funkcióiról. Októberben a hozzá tartozó flash szerkesztő alkalmazást, a Snap! Empowert mutattuk be. A program különlegessége, hogy flash programozási tudás nélkül hozhatunk létre látványos elemeket.

Ugrás a cikkre >>

Hogyan válasszunk kertrendszert?

E-learning tippek sorozatunkban egy igen praktikus listát állítottunk össze arról, hogy milyen szempontokat kell, kellene figyelembe venni, amikor valaki oktatásmenedzsment rendszert vezet be.

E-learning tippek

A hónapban további három tippet is adtunk az e-learning iránt érdeklődő olvasóinknak. Elsőként e-learning hibákat soroltunk fel, majd a "design thinking" szemléletet mutattuk be, végül pedig interaktív megoldásokhoz adtunk ötletet.
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Share
+1