Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Bevezetés az e-learningbe képzés indul!

A kurzus az e-learning történetének áttekintésétől indulva bemutatja az e-learning felhasználási lehetőségeit, eszközrendszerét valamint az e-learning és az e-learning használatának előnyeit, összehasonlítva a hagyományos oktatási módszerekkel. A képzést azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik az e-learninget, de gondolkodnak a bevezetésén.

ENELFA projekt záró konferencia

Kollégánk 2014. január 17-én részt vett a Tanulási hatékonyság növelése – innovatív vállalkozói képzések a BGF-en című konferencia panelbeszélgetésén. Az eseményről természetesen blogbejegyzésben is beszámoltunk.
 

Hogyan teszteljünk?

Cikkünkben arra keressük a választ, hogy miként, milyen szempontok szerint érdemes az elkészült tananyagokat végigtesztelnünk. Mivel nem egy konkrét anyagon keresztül mutatjuk be a folyamatot, ezért egy általános lista került összeállításra.
 

Újraindul tipp sorozatunk!

Tavalyi, 14 részes tippsorozatunkat folytatva elsőként néhány általános tanácsot fogalmaztunk meg olvasóink számára.

Ugrás a cikkre >>
 

Ingyenes KRESZ képzés indul!

Idén is segít a jogosítvány lerakásában a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság. A hírről mi is beszámoltunk egy külön bejegyzés keretében.
 

Kiváló e-learning tartalom

Ebben a hónapban is mutattunk be kiváló tartalmat, vagy ha jobban tetszik, gyöngyszemet. A 2013-as eFestival különdíjas indulóját, az Okosdobozt ismerhetjük meg közelebbről.

Ugrás a cikkre >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1