Copy
Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Tananyagfejlesztés Trivantis Lectora-val!

Kétnapos, interaktív programunk során hallgatóink megismerik a Lectora működési logikáját és funkcióit, így a program végére képesek lesznek elkészíteni első tananyagukat is. A program ára 4 órányi konzultációt is tartalmaz, amely során a program után felmerülő kérdésekre adunk választ. Ajánljuk mindazoknak, akik a Lectora program használatával kívánnak e-learning tartalmakat, teszteket, bemutatókat készíteni.

Karácsonyi köszöntő!

A 2013-as év az ARTudásmenedzsment életében a társadalmi felelősségvállalás jegyében telt, az év utolsó blogbejegyzésében ezeket gyűjtöttük össze.

Karácsonyra a Bogáncs Kutyamenhely négylábú lakóit és kétlábú dolgozóit ajándékoztuk meg.

 

Egy hazai jó gyakorlat!

Örömmel látjuk, hogy hazai szinten egyre több cég áll át elektronikus oktatásra, még olyanok is, akik korábban már csalódtak egy rendszerben. A cikkben  Richter Gedeon Nyrt. Belkereskedelmi Főosztályának vezetősége mesél arról, hogy is zajlott náluk az e-learning bevezetése.
 

Képszerkesztés online

Korábban már többször írtunk arról, hogy milyen eszközökkel lehet egy tananyag képi világát változatossá, érdekessé tenni. Ezúttal két online képszerkesztő alkalmazást mutattunk be részletesen.

Ugrás a cikkre >>
 

E-learning tippek

E-learning tippeket adó sorozatunk végéhez értünk. Az utolsó részben összegyűjtöttük ezeket, így aki valamelyiket nem olvasta volna, most bepótolhatja.
 

Lectora hírlevél

A Lectora blog minden hónapban összegyűjti a legjobb cikkeket, amelyek e-learning témában íródtak. A Lectorát és az egyéb Trivantis termékeket érintő témák mellett szerepelnek cikkek a videókészítésről, gamificationről, m-learningről és a tananyagok tesztelésének módjáról is.

Ugrás a cikkre >>
 
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1