Kedves Olvasónk!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Tesztkészítés mesterfokon képzés!

Az e-learning tesztek nem kizárólag a tudásfelmérésére alkalmasak, hanem tudást is képesek átadni. Az egynapos kurzus során bemutatjuk a teszt készítés folyamatát és az értékelés lehetőségeit. Ajánljuk  minden olyan szervezetnek, ahol az akár napi szintű tudásfelmérés fontos, vagy fontos lenne, hogy része legyen a napi rutinnak

eFestival díj!

Idén először az ARTudásmenedzsment  is nevezett az eFestival felhívására, ahol a legjobb webtartalmakat díjazzák már évek óta. Büszkeséggel tölt el minket, hogy Személyes hatékonyság tananyagunk oktatás kategóriában második helyezett lett. Anyagunkat az idei eLearning Fórumon is bemutattuk. A beszámolók blogunkon olvashatóak.

Megjelent a Lectora 11.3!

Február óta már a 3. verzió jelenik meg a Lectora 11-ből. Az új verziót természetesen leteszteltük, főbb újdonságait egy prezentációba gyűjtöttük össze.

NKE - HSZOSZ Konferencia

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége együttműködése keretében 2013. október 31-re közös szakmai konferenciát szervezett „A személyügyi tevékenység kihívásai a közszolgálatban” címmel. A konferencián előadóként vettünk részt.

Ugrás a cikkre >>
 

Lehet hatékony a rapid e-learning?

Több alkalommal írtunk már a rapid módszerről. Most egy olyan cikket publikáltunk, amelyben azt cáfoljuk meg, miszerint a gyors módszerrel készült anyagok nem lehetnek izgalmasak és interaktívak.

Már a németek is...

Sorra találunk rá a legnagyobb Mooc központokra, amelyeket be is szoktunk mutatni. Novemberben egy európai, a német Iversity került bejegyzésünk főszereplőjévé.

Ugrás a cikkre >>
 

Főzzünk pálinkát e-learninggel!

Ősszel és télen van a pálinkafőzés időszaka. A kísérletező kedvű olvasóink számára mutattunk be egy tananyagot, amely segítségével bárki nekikezdhet a főzésnek. Az anyagot gyöngyszemnek, vagyis kiváló e-learning tartalomnak minősítettük.

Ugrás a cikkre >>

E-learning tippek

Novemberben véget ért második hosszabb sorozatunk az E-learning tippek. A 14. részben az oktatásmenedzsment rendszerek bevezetéséhez adtunk megszívlelendő tanácsokat. Az összefoglaló cikkben pedig egy helyre gyűjtöttük mind a 14 tippet. Reméljük, sikerült néhányat hasznosítani.
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Share
+1