artanacsado_fejlec

Tisztelt Olvasónk!

Ez az ARTudásmenedzsment 2013. januári e-learning hírlevele, melynek célja, hogy megismertessük olvasóinkkal az e-learningben rejlő lehetőségeket, illetve az elektronikus oktatás sokrétű felhasználási területeit.
Kiemelt témáink:

Kellemes olvasást kívánunk!

ARTudásmenedzsment csapata


Mi ez a rapid e-learning?

Folytatva a tavaly megkezdett hagyományt idén is cikksorozatokban dolgozunk fel részletesen egy-egy témát. Idei első cikksorozatunk a rapid e-learningről szól. Az első részben magát a fogalmat tisztáztuk, a további cikkekben pedig rapid e-learning eszközöket mutatunk be.
Mi az a rapid e-learning >>
Power Point és a rapid e-learning >>
Snap >>

Februárban további eszközök bemutatásával folytatódik a cikksorozat.

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170


 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Tanácsadói konferencia

A BKIK GSZT XX. Tanácsadó osztálya (TANOSZT) 2013. március 21-én rendezi meg a VI. Országos Tanácsadói Konferenciát.  A konferencia - a 2011 novemberében lezajlott országos tanácskozás sikerére alapítva - idén is a tanácsadás minden területére és sok szakterületére kiterjedő témát kíván szerepeltetni. Nagy örömünkre szolgál, hogy a konferencián kollégánk „Tudásmenedzsment eszköztár a KKV szektorban” címmel fog előadást tartani.

E-learning tréning
Az ARTudásmenedzsment szakértői képzési programokkal is állnak partnereink rendelkezésére. Hírlevelünkben minden hónapban bemutatunk egyet az elérhető programok közül.

Tesztkészítés mesterfokon: az e-learning tesztek nem kizárólag a tudásfelmérésére alkalmasak, hanem tudást is képesek átadni. Az egynapos kurzus során bemutatjuk a teszt készítés folyamatát és az értékelés lehetőségeit.

További információkért kérjük keresse kollégáinkat a 06 (1) 782-89-19-es telefonszámon vagy az artanacsado@artanacsado.hu email címen.
Description: http://www.artudasmenedzsment.hu/images/AR_Tudasmenedzsment_web.png

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
Description: cid:image007.jpg@01CCDABE.A2133170

A HRportálon létrejött az e-learning alrovat, amelyben egy helyen olvashatók a korábban e-learning témában megjelent cikkek, illetve itt jelennek meg folyamatosan az újabb, e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából. Ugrás az oldalra >>


ARTudásmenedzsment: minden jog fenntartva! www.artudasmenedzsment.hu 1139 Budapest, Forgách utca 19.
Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció).
Amennyiben hírlevelünket továbbították Önnek, és szeretné rendszeresen megkapni, kérjük ide kattintson.