artanacsado_fejlec

Tisztelt Olvasónk!

Ez az ARTudásmenedzsment 2013. februári e-learning hírlevele, melynek célja, hogy megismertessük olvasóinkkal az e-learningben rejlő lehetőségeket, illetve az elektronikus oktatás sokrétű felhasználási területeit.
Kiemelt témáink:

Kellemes olvasást kívánunk!

ARTudásmenedzsment csapata


Lectora V11.

Megjelent a Lectora tananyagszerkesztő program legújabb, sorrendben 11-es verziószámot viselő tagja. Természetesen mi is azonnal tesztelni kezdtük és tapasztalatainkat egy többrészes cikksorozatban foglaljuk össze. Az első részben a Lectora megjelenésével foglalkoztunk.
Ugrás a cikkre  >>

További, a Lectora V11 új képességeit bemutató sorozatunkban a megújult teszt készítést, a publikálási folyamat változásait és a social learning irányába tett lépéseket mutatjuk be.

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170


 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Moodle gyöngyszem szülőknek

Társadalmi felelősségvállalás projektünk keretében módszertani tanácsadási és tananyag fejlesztési segítséget nyújtunk civil szervezetek számára e-learning témakörben. Első ilyen munkánk a NoPara – e-learning szülőknek projekt, ahol a tananyag csomag célja a szülők önismeretének fejlesztése, stressz- és feszültségcsökkentő technikák megtanítása, oldása, így válva a szülő saját gyermeke segítőjévé. A kész tananyagot kollégáink „e-learningesítették”.
Ugrás a cikkre  >>

Segítsék projektünk sikerét: kössenek össze bennünket olyan civil szervezetekkel, akikkel közösen magas szintű, nagy érdeklődésre számot tartó e-learning tananyagokat tudunk létrehozni. Ha további információra van szükségük a kérdésben, kérjük lenti elérhetőségünkön keressenek!


Rapid e-learning fejlesztő eszközök bemutatása

A PowerPoint és a Snap bemutatása után újabb két eszközt mutattunk be a rapid e-learning fejlesztő eszközök közül.
UPK bemutatása >>>

iSpring bemutatása >>>

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170


 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

E-learning tévhitek - cikksorozat

16 cikkből álló sorozatot indítottunk útjára az e-learning-gel kapcsolatos tévhitekről és azok cáfolatáról. Az első cikkben a technikai feltételekkel kapcsolatban fennálló fél információkat cáfoljuk
Ugrás a cikkre  >>

A további cikkekben foglalkozunk még többek között a tanulási folyamat mérhetőségével, a kommunikációs problémákkal, az e-learning komolyságával.

E-learning tréning
Az ARTudásmenedzsment szakértői képzési programokkal is állnak partnereink rendelkezésére. Hírlevelünkben minden hónapban bemutatunk egyet az elérhető programok közül.

Tesztkészítés mesterfokon: az e-learning tesztek nem kizárólag a tudásfelmérésére alkalmasak, hanem tudást is képesek átadni. Az egynapos kurzus során bemutatjuk a teszt készítés folyamatát és az értékelés lehetőségeit.

Minden képzési programunkra jellemző a nagyfokú interaktivitás és az alkalmazkodás megrendelőink esetleges speciális igényeihez.

További információkért kérjük keresse kollégáinkat a 06 (1) 782-89-19-es telefonszámon vagy az artanacsado@artanacsado.hu email címen.
Description: http://www.artudasmenedzsment.hu/images/AR_Tudasmenedzsment_web.png

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
Description: cid:image007.jpg@01CCDABE.A2133170

A HRportálon létrejött az e-learning alrovat, amelyben egy helyen olvashatók a korábban e-learning témában megjelent cikkek, illetve itt jelennek meg folyamatosan az újabb, e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából. Ugrás az oldalra >>


ARTudásmenedzsment: minden jog fenntartva! www.artudasmenedzsment.hu 1139 Budapest, Forgách utca 19.
Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció).
Amennyiben hírlevelünket továbbították Önnek, és szeretné rendszeresen megkapni, kérjük ide kattintson.