artanacsado_fejlec

Tisztelt Olvasónk!

Ez az ARTudásmenedzsment 2013. márciusi e-learning hírlevele, melynek célja, hogy megismertessük olvasóinkkal az e-learningben rejlő lehetőségeket, illetve az elektronikus oktatás sokrétű felhasználási területeit.
Kiemelt témáink:

Kellemes olvasást kívánunk!

ARTudásmenedzsment csapata


2013-ban ismét e-learning kutatás!

A Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központja, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara (BKIK) támogatásával felmérést végez abból a célból, hogy képet alkothassunk az e-learning módszerek magyarországi elterjedéséről és gyakorlati használatáról. A kutatás megvalósulását ismét az ARTudásmenedzsment támogatja, azzal a nem titkolt céllal hogy ezzel is hozzájáruljunk az e-learning hazai megismertetéséhez és elismertetéséhez.

A kérdőív (amelynek kitöltése nem vesz igénybe 15 percnél többet) a Szent István Egyetem szerverén található itt.
Kérjük kedves partnereinket, hogy minél többen töltsék ki, annak érdekében, hogy minél teljesebb képet kaphassunk a hazai e-learning módszerek elterjedéséről és használatáról!

A tavalyi kutatás eredményeiről a HR Portál cikke itt olvasható.


Lectora V11.

2013 februárjában megjelent a Lectora tananyagszerkesztő program legújabb, sorrendben a 11-es verziószámot viselő tagja. Természetesen mi is azonnal tesztelni kezdtük és tapasztalatainkat egy többrészes cikksorozatban foglaljuk össze:
A Lectora új menüsora
Új kérdéstípusok, powerpoint integráció
Közösségi funkciók

A Lectora v11 megjelenésével párhuzamosan aktualizálásra kerültek oktatási ajánlataink is, így már a legújabb Lectora verzió oktatására is fel vagyunk készülve.

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170


 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Búvárkodás gyöngyszem (angol)

Újabb bizonyítékot mutatunk arra, hogy az e-learning minden téma oktatásában használható. A búvárkodás esetében természetesen a valódi merülési élményt nem adja vissza, azonban kifejezetten nagy segítség, hogy az elméleti oktatást egy kerettörténetbe foglalja.

Ugrás a cikkre  >>


Országos Tanácsadási Konferencia

2013. március 21-én került megrendezésre a VI. Országos Tanácsadási Konferencia, amelyen „Tudásmenedzsment eszköztár a KKV szektorban” címmel tartottunk egy gyakorlatias előadást a KKV-k számára is könnyen elérhető tudásmenedzsment eszközökről. Beszámolónk és a prezentáció itt érhető el.

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

E-learning tévhitek - cikksorozat

16 cikkből álló sorozatunk legfrissebb bejegyzései:

Az e-learning unalmas
Az e-learning korlátozza a világ megismerését
Az e-learning elismertsége

A további cikkekben foglalkozunk még többek között a tanulási folyamat mérhetőségével, a kommunikációs problémákkal, az e-learning komolyságával.

E-learning tréning
Az ARTudásmenedzsment szakértői képzési programokkal is állnak partnereink rendelkezésére. Hírlevelünkben minden hónapban bemutatunk egyet az elérhető programok közül.

Tananyagkészítés Adobe Captivate-tel: Adobe Captivate évek óta stabil szereplője a Best of Elearning! szavazásnak. Népszerűségét – többek között – fejlett funkcionalitásának és kedvező árazásának köszönheti. Kétnapos programunk során megismertetjük hallgatóinkat az Adobe Captivate funkcióival, működésének logikájával és a program végére minden hallgató elkészítheti első e-learning tananyagát. A program ára 4 órányi konzultációt is tartalmaz, amely során a program után felmerülő kérdésekre adunk választ.

Kinek ajánljuk: mindazoknak, akik az Adobe Captivate program használatával kívánnak e-learning tartalmakat, teszteket, bemutatókat készíteni.

Hossza: 2 nap

Minden képzési programunkra jellemző a nagyfokú interaktivitás és az alkalmazkodás megrendelőink esetleges speciális igényeihez.

További információkért kérjük keresse kollégáinkat a 06 (1) 782-89-19-es telefonszámon vagy az artanacsado@artanacsado.hu email címen.
Description: http://www.artudasmenedzsment.hu/images/AR_Tudasmenedzsment_web.png

Description: http://www.artudasmenedzsment.hu/images/AR_Tudasmenedzsment_web.png

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
Description: cid:image007.jpg@01CCDABE.A2133170

A HRportálon létrejött az e-learning alrovat, amelyben egy helyen olvashatók a korábban e-learning témában megjelent cikkek, illetve itt jelennek meg folyamatosan az újabb, e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából. Ugrás az oldalra >>


ARTudásmenedzsment: minden jog fenntartva! www.artudasmenedzsment.hu 1139 Budapest, Forgách utca 19.
Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció).
Amennyiben hírlevelünket továbbították Önnek, és szeretné rendszeresen megkapni, kérjük ide kattintson.