artanacsado_fejlec

Tisztelt Olvasónk!

Ez az ARTudásmenedzsment 2013. áprilisi e-learning hírlevele, melynek célja, hogy megismertessük olvasóinkkal az e-learningben rejlő lehetőségeket, illetve az elektronikus oktatás sokrétű felhasználási területeit.
Kiemelt témáink:

Kellemes olvasást kívánunk!

ARTudásmenedzsment csapata


Tudásmenedzsment eszköztár

Ebben a hónapban új cikksorozatot indítottunk, amelyben a tudásmenedzsment szükségességéről, bevezetéséről és eszközeiről írunk.  Az első részben bemutattuk, miért szükséges a bevezetés egy kis- vagy középvállalkozás esetében, majd néhány ötletet is adtunk, hogy hogyan kezdjen neki a szervezet vezetője a folyamatnak.

Ugrás a cikkre >>

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170


 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Helyszínelés gyöngyszem (angol)

Ez a hónap sem telhetett el gyöngyszem bemutatás nélkül, ezúttal egy autóbaleset színhelyén bújhatunk a nyomozó bőrébe. Vallomások, nyomok és bizonyítékok alapján kell kiderítenünk, mi történt pontosan.

Ugrás a cikkre  >>


Kérdezz, felelek! Jól felelek!

Cikkünkben választ adunk rá, hogy, hogyan változtathatnánk a teszt és a vizsga szavak negatív megítélésén, miként érdemes a kérdéseket a tanulási folyamatba építeni, milyen eszközökkel és hogyan érdemes mérni a tudást.

Ugrás a cikkre >>

Description: cid:image003.png@01CCDABE.A2133170 Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

E-learning tévhitek - cikksorozat

16 cikkből álló sorozatunk legfrissebb bejegyzései:

Az e-learning a lustáknak való
Az e-learning korlátozza szociális hálónk növekedését
Az e-learning, mint minden technikai újítás, drága
Az e-learning azoknak való, akik kimaradtak az iskolából

A további cikkekben foglalkozunk még többek között az oktatói felügyeletről, a képernyő előtt töltött idő mértékéről, és arról, hogy az e-learning ki fogja-e szorítani valaha a hagyományos oktatást.


E-learning tréning
Az ARTudásmenedzsment szakértői képzési programokkal is állnak partnereink rendelkezésére. Hírlevelünkben minden hónapban bemutatunk egyet az elérhető programok közül.

Tananyagfejlesztés Trivantis Lectora-val: a Lectora 2011-ben és 2012-ben is Kiválósági díjat kapott a Best Of Elearning! szavazáson, amely azt mutatja, hogy a felhasználók magasra értékelik ezt a szoftvercsomagot. A gazdag funkcionalitás, a beépített nagyszámú sablon és a programmal együtt érkező kép galéria biztosítja, hogy más kiegészítő eszközre vagy forrásra nem kell támaszkodni az e-learning tartalmak fejlesztése során. Kétnapos, interaktív programunk során hallgatóink megismerik a Lectora működési logikáját és funkcióit, így a program végére képesek lesznek elkészíteni első tananyagukat is. A program ára 4 órányi konzultációt is tartalmaz, amely során a program után felmerülő kérdésekre adunk választ.

Kinek ajánljuk: mindazoknak, akik az Lectora program használatával kívánnak e-learning tartalmakat, teszteket, bemutatókat készíteni.

Hossz: 2 nap

A képzési programokkal kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasz levelünkben részletes tájékoztatót küldünk.
Minden képzési programunkra jellemző a nagyfokú interaktivitás és az alkalmazkodás megrendelőink esetleges speciális igényeihez.

További információkért kérjük keresse kollégáinkat a 06 (1) 782-89-19-es telefonszámon vagy az artanacsado@artanacsado.hu email címen.
Description: http://www.artudasmenedzsment.hu/images/AR_Tudasmenedzsment_web.png

Description: http://www.artudasmenedzsment.hu/images/AR_Tudasmenedzsment_web.png

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Description: cid:image006.jpg@01CCDABE.A2133170

Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
Description: cid:image007.jpg@01CCDABE.A2133170

A HRportálon létrejött az e-learning alrovat, amelyben egy helyen olvashatók a korábban e-learning témában megjelent cikkek, illetve itt jelennek meg folyamatosan az újabb, e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából. Ugrás az oldalra >>


ARTudásmenedzsment: minden jog fenntartva! www.artudasmenedzsment.hu 1139 Budapest, Forgách utca 19.
Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció).
Amennyiben hírlevelünket továbbították Önnek, és szeretné rendszeresen megkapni, kérjük ide kattintson.