Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Rapid e-learning fejlesztés - Akció

A Snap! egy rapid e-learning eszköz, amely PowerPoint pluginként készít e-learning tananyagokat. Segítségével a prezentációkba teszteket, felméréseket, interakciókat illeszthetünk be, így változtatva azt SCORM/AICC szabványnak megfelelő tananyaggá.
Akció! A tréning résztvevői a tanfolyam elvégzése után díjmentesen megkapják a Snap! program egy licenszét!

Bővülünk! - Gyakornoki álláslehetőség

Az ARTudásmenedzsment csapata gyakornoki pozícióba keresi új munkatársát értékesítés támogatási területre.

Tanuljunk felhőben!

Újabb cikkünk jelent meg a HRPortál oldalán, amelyben arra keresünk választ, hogy saját rendszert üzemeltessünk a saját szervereinken, vagy felhőben futó alkalmazást használjunk e-learning szolgáltatásként?

Tévhitek

16 cikkből álló tévhit sorozatunk végére értünk. Utolsóként az e-learning élvezhetőségét vizsgáltuk meg, majd egy összefoglaló cikkben idéztük vissza a legfontosabb tényeket.

Új sorozat

Ezzel együtt új sorozatot indítottunk, amelyben e-learning bevezetéséhez és tananyagok fejlesztéséhez adunk néhány tippet.

További cikkeink

100. webináriumát tartotta a Lectora

Biológia gyöngyszem

Igénytől a megvalósításig
Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Ezt a levelet a következő e-mail címre küldtük ki: <<Email Address>>. Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, kattintson ide!
Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 
Share
+1