Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy alábbi cikkeinket figyelmébe ajánljuk az e-learning világából.

Kellemes olvasást kívánunk!
Az ARTudásmenedzsment csapata


Rapid e-learning fejlesztés - Akció

A Snap! egy rapid e-learning eszköz, amely PowerPoint pluginként készít e-learning tananyagokat. Segítségével a prezentációkba teszteket, felméréseket, interakciókat illeszthetünk be, így változtatva azt SCORM/AICC szabványnak megfelelő tananyaggá.
Akció! A tréning résztvevői a tanfolyam elvégzése után díjmentesen megkapják a Snap! program egy licenszét!

E-learning tippek

Folytattuk e-learning tippjeinket bemutató sorozatunkat. ebben a hónapban az e-learning tananyagokban szereplő karakterekről, majd a figyelem fenntartásának módjairól írtunk. A hónap utolsó tippgyűjteménye az elektronikus oktatást segítő tutoroknak szólt.
 

Snap! 1.4

Ebben a hónapban jelent meg a Snap! by Lectora, rapid fejlesztő eszköz legújabb frissítése, amelyről blogunkban is beszámoltunk.

Időgazdálkodás gyöngyszemek

A hónapban két általunk készített gyöngyszemet is bemutattunk, időgazdálkodás témakörben. A két tananyag egymásra épül, elsőként az Időgazdálkodást, majd a Sürgős/fontos mátrixot érdemes elvégezni. A két anyag is bizonyítja az e-learning alkalmasságát készségek tanítására.

Időgazdálkodás gyöngyszem 1.

Időgazdálkodás gyöngyszem 2.
 

MoodleMoot 2013!

Idén az Óbudai Egyetem adott otthont a legrangosabb hazai e-learning konferenciának, a MoodleMoot-nak. A két napos konferencián mi is részt vettünk, tapasztalatainkat blogunkon osztottuk meg.

Blog ajánló

Összegyűjtöttük kedvenc külföldi blogjainkat is, majd egy blogbejegyzés keretén belül bemutattuk őket. A felsorolt blogokból rengeteg ötletet meríthetünk tananyagainkhoz legyen az rapid módon készített anyag, vagy egy teljes értékű fejlesztőeszközzel készített tartalom.

Az ARTudásmenedzsment által szerkesztett elearning.co.hu blogon hetente többször jelentkezünk szakmai cikkekkel, e-learning tananyag bemutatókkal. Ha rendelkezik Facebook hozzáféréssel, akkor csatlakozzon oldalunkhoz és ne maradjon le egyetlen új bejegyzésünkről sem!
A HRportálon található az e-learning alrovat, ahol egy helyen olvashatóak az e-learning témájú cikkek, publikációk, részben az ARTudásmenedzsment szakértőinek tollából.
Ugrás az oldalra >>
Minden jog fenntartva: ARTudásmenedzsment Kft. | www.artudasmenedzsment.hu | 1139 Budapest, Forgách utca 19. 

Ezt a levelet a következő e-mail címre küldtük ki: <<Email Address>>. Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, kattintson ide!
Hírlevelünket kizárólag olyan e-mail címekre továbbítjuk, amelyek saját forrásból állnak rendelkezésünkre (üzleti kapcsolatok, kapcsolatfelvételek, saját regisztráció). 
Share
+1